Футболистът на годината за 2021-а година на България - Кирил

...
Футболистът на годината за 2021-а година на България - Кирил
Коментари Харесай

Десподов: Благодаря на собствениците на Лудогорец, искам да играя в Шампионска лига

Футболистът на годината за 2021-а година на България - Кирил Десподов, оцени високо гласуването на публицистите и им благодари за вота към него. Крилото от Кресна изрази признателността си към притежателите и ръководителите на Лудогорец.

Десподов става за повторно Футболист на България, откакто през 2018-а година взе наградата, само че тогава играеше за ЦСКА, а не за Лудогорец.

„ Много съм благополучен и благодаря на всички публицисти, които оцениха представянето ми през годината. Да получа самопризнание от публицистите е значимо за мен и моята тежест, само че го одобрявам като отговорност. Искам да благодаря на моето семейство за положителните и неприятните моменти, тъй като тогава са с мен. Благодаря на притежателите на Лудогорец, управлението на клуба и всички треньори, с които съм работил на всички места. Без моите сътрудници е невероятно да печеля тази премия. Футболът е феномен, който би трябвало да сплотява хората “.

„ Нормално е да са разочаровани, както сподели Йомов – никой не обича да е трети. Искам особено да поздравя Камбуров за върха, който сложи през 2021-а година и мисля, че получава почит от всички хора в България. Поздравявам и Георги Йомов и се надявам от тяхна страна да получа същото великодушие. Надявам се през 2022 всичко да е окей, да няма травми и моята фантазия е да играя в Шампионска лига, тъй че се надявам през тази година да влезем в групите на ШЛ с Лудогорец ", приключи Десподов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР