Футболистът Благой Георгиев, който спечели последния сезон на Сървайвър, призна,

...
Футболистът Благой Георгиев, който спечели последния сезон на Сървайвър, призна,
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Сам съм и сърцето ми е свободно

Футболистът Благой Георгиев, който завоюва последния сезон на " Сървайвър ", призна, че му е било доста тежко при започване на шоуто.

" Не единствено аз, безусловно всички желаеха да прекратят присъединяване си. Наистина беше доста тежко съревнование. Явно никой не е знаел къде отива и не е очаквал да е толкоз тежко – апетит, бедност, редовно недоспиване, непрекъснато си с рани. Аз първия месец не съумях да мигна. Събираха ми се по 3-4 часа сън на денонощие. Само душeвността и волята ми помогнаха, с цел да оцелея. Истината е, че никой не очакваше да е толкоз ужасно – въпреки всичко това е телевизионно шоу, мислиш си, че е пресилено, че въпреки всичко като спрат камерите, става по-приятно и търпимо и се възстановяваш ", споделя Благо в изявление за " Уикенд ".

Гладът бил едно от нещата, които тормозело участниците. Самият Благо свалил 14 кг в „ Сървайвър “.
 
                             

Признава, че към този момент не е мислил какво ще прави с премията.

" Тя не ми беше толкоз значима, по-скоро ми беше значимо преживяването и шоуто. Не влязох поради парите. Исках да печеля не поради премията, а поради страстта и да остана финален. "

По-интересното е, че Благо искрено признава, че би взел участие в... " Ергенът ".

" Бих взел участие, да. Струва ми се забавно предизвикателство. "

Относно поискания от Поли бракоразвод, Благо разяснява: " Уважавам решението й. Не тая неприятни усеща. Пожелавам й всичко най-хубаво и да срещне това, което търси. Все още сме в развой на бракоразвод, не сме публично разведени. "

Благо споделя, че сега е самичък.

" Нямам връзка с никого. Сам съм и сърцето ми е свободно. Нямам нищо с никоя от дамите в „ Сървайвър “. Ние бяхме като едно семейство, деляхме си и последната лъжичка ориз. Между нас се породи мощна връзка и другарство, по тази причина с някои от участниците продължаваме да се чуваме непрестанно. Но не, нямам интимни връзки с нито една от дамите в шоуто. Искрен съм, нямам причина да неистина. "

" Нямам вид жена, а и сега не ми е до дами и връзки. Занимавам се с много неща, желая да обърна внимание и на децата си. Нямам време за дами. В момента провеждам един благотворителен мач-концерт, който ще се организира на 10 юни... Имам 4 деца и те са ми най-скъпото. Приключих с футбола като специалност, само че желая да оказвам помощ на българските деца ".

 
                             

" Вкъщи. Не пребивавам с Георги Валентинов, нито с Мария Обрейкова, нито Татяна ме е приютила. Имам си дом. От много време се пробват да ме банкрутират и се пускат лъжливи клюки, че Златка ме е издържала и е плащала таксите на децата ми. Това не е истина, аз мога самичък да си устоявам децата. Години наред чета такива нелепости за мен и може би е време да наемам юрист и да заведа каузи за искрено подправени изявления, уронващи престижа ми. ", споделя още Благой пред " Уикенд ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР