Футболист ще става синът на една от най-сексапилните гимнастички от

...
Футболист ще става синът на една от най-сексапилните гимнастички от
Коментари Харесай

Синът на Симона Пейчева - футболна надежда

Футболист ще става синът на една от най-сексапилните гимнастички от близкото минало Симона Пейчева , разбра HotArena .

Световната шампионка води всеки ден малчугана на тренировки. 10-годишният Алексей Петров играе за детския тим на " Царско село " . Той е оценен като един от най-големите гении в школата.

Единственото дете на Пейчева гони топката още от доста дребен и постоянно е мечтаел да стане футболист . Той е вманиачен почитател на Лео Меси и " Барселона ". Затова и гимнастичката решила да го изненада, като го заведе на екскурзия в столицата на Каталуния.

Когато го поддържа край терена на негови мачове, 34-годишната Симона незабавно е разпознавана от останалите родители. Интересно е, че тя няма мъж до себе си, откакто от дълги години е разграничена с Горан - бащата на детето й.

След като постави завършек на дейната си кариера, тя побърза да си уголеми бюста със силиконови импланти. П ейчева има собствен клуб по художествена гимнастика " Си Ви Спорт " , като напролет празнува юбилейна 10-а годишнина от основаването му. Симона е една от най-успешните български състезателки по художествена гимнастика при започване на XXI век. Участва на две олимпийски игри - Атина 2004 и в Пекин четири години по-късно, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР