Футболът става все по-интересен и това се дължи на факта,

...
Футболът става все по-интересен и това се дължи на факта,
Коментари Харесай

Топ 5 най-добрите футболисти в момента във водещите първенства

Футболът става все по-интересен и това се дължи на обстоятелството, че се появиха огромни гении, които трансформират най-популярния спорт в едно в действителност неповторимо преживяване за последователите. Истинско наслаждение е да се следят футболистите във водещите шампионати в Европа и освен, тъй като те дават всичко от себе си, с цел да показват спортно майсторство на зеления килим. Кои са звездите на огромните шампионати и какво би трябвало да се знае за тях, четете по-долу.
Ла Лига Испания: Карим Бензема

Вън от всякакво подозрение е, че Карим Бензема е една от най-големите звезди на испанския клубен футбол. Французинът играе на поста нападател в Реал Мадрид и постоянно отбелязва голове. За сезон 2021/22 година, този огромен състезател наниза 11 гола в 13 мача за „ кралете “, както и става основната причина за попадения, посредством неговите брилянтни асистенции. Бензема сигурно е огромното изобретение в испанския шампионат и ще продължава да радва почитателите с изявите си.

Разбира се, занапред ще гледаме подвизите на състезателя, в идващите мачове, на които ентусиастите могат да залагат и да получат бонус след осъществена в известния букмейкърски уебсайт. Очакваме да забележим още доста положителни осъществявания на нападателя, в бъдеще време. Затаяваме мирис и чакаме да се насладим на още шедьоври в сбирката му.
Висша Лига Англия: Мохамед Салах

Египетското дясно крили на Ливърпул – Мохамед Салах, е измежду топ играчите в Премиър Лийг на Англия. До началото на декември 2021, футболистът е изиграл 13 дуела с „ мърсисайдци “ и съумя да означи 11 попадения в противниковите порти. Не единствено броят на головете е значим, само че и методът, по който ги вкарва. Само си спомнете за неговия гол шедьовър против Манчестър Сити.

Още с идването си Салах показва неговите големи качества и се трансформира в един от любимците на алените почитатели. Имайки поради неговите предходни мачове и огромния му капацитет, сигурно ще има защо да пишат спортните публицисти на Албиона.
Серия А Италия: Лоренцо Инсине

Почитателите на италианското състезание по футбол, не стопират да загатват името на Лоренцо Инсине, който се трансформира във водеща фигура за тима на Наполи. Неговото наличие в този клуб е белязано с доста голове и асистенции, тъй че всички почитатели го обикнаха и постоянно скандират името му по стадионите. Тази година той игра в общо 13 срещи и прониза 4 пъти противниковите порти, само че ще бъде запомнен с духовитата игра и желанието, което показва.

Не на последно място, би трябвало да потвърдим, че Инсине е съществена причина за възхода на Наполи през сезон 2021/22. Неаполитанците са в горната половина на таблицата, а това е нещо, което не може да се подмине. От тази позиция, това е звездата на клубния футбол в Италия за в този момент.
Бундеслига Германия: Робърт Левандовски

Голямата звезда на Байерн Мюнхен – Робърт Левандовски, продължава да радва почитателите на „ баварците “ със своите страхотни игри. В края на 2021 година той вкара топката зад мрежите на противниците си общо 14 пъти за тринадесет изиграни дуели. По-важното е, че полякът не пада духом, а продължава да бъде факторът, с чиято помощ Байерн жъне триумф след триумф в Бундеслигата и освен. Неговата кариера е шеметна и това се вижда с просто око от изявите му.
Лига 1 Франция: Лео Меси

Лионел Меси не стопира да подлудява трибуните със своето футболно майсторство. Той пристигна в ПСЖ през 2021 година и досега има единствено 1 маркиран гол, само че това не му пречи да бъде водещата фигура в тима. Запалянковците го обожават, а той се усеща добре във френската столица. И, въпреки че отборът му е цялостен със звезди, никой не може да отхвърли гениалните му качества за терена. В този ред на мисли, няма по какъв начин да не го включим в класацията на топ състезателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР