Фурорите на фамозните фустогонциПреди дни светът се раздели с Маурицио

...
Фурорите на фамозните фустогонциПреди дни светът се раздели с Маурицио
Коментари Харесай

Баш майсторите

Фурорите на фамозните фустогонци
 26_romeo  26_hugh  27_fabio1  HELL AND HEAVEN FESTIVAL  Jack Nicholson  27_lemmy  Annette Bening, Warren Beatty, 1991  26_wilt  26_porfirio  26_porfirio1
Преди дни светът се раздели с Маурицио Дзанфантини – италиански сексуален спортист, прочут с прозвището Ромео от Римини. Той свърши живота си върху жена, което е допустимо най-подходящия и тематичен фасон за сходен образец. На 63 години Маурицио умрял до момента в който прави секс с 23-годишна дама, оповестиха международните медии. Докато беше жив Маурицио твърдеше, че е преспал с повече от 6000 дами. Ромео от Римини почнал с бройките като 17-годишен промоутър в нощен клуб в родния град на именития режисьор Федерико Фелини. Лятото Дзанфантини се впускал в играта – върхът му бил 207 дами за един топъл сезон.

Още през 80-те италианското издание “Еспресо ” назовава Дзанфантини “най-успешният ухажор на Италия ”. Но в международен проект Ромео от Римини има солидна конкуренция. Последните десетилетия оферират обилие от истории на полови шпаги, оставили горещи мемоари в сърцата и по други места из телата на хиляди дами. Казанови, донжуани и елементарни секс-маниаци – те са подвластни на нагона на Ерос и античната еволюционна ДНК стратегия за реализиране на карнални връзки с оптимално доста партньорки.

Ала в епохата на всеобща морална суматоха, непрекъснати обвинявания в полов тормоз за най-лекото допиране с пръстче или комплимент, истерични акции като MeToo и Time’s Up и индустриалното пакетиране на дамите като “жертви ”, става политически неточно да се приказва за именитите секс фурори на фамозните фустогонци. Точно това ще създадем в този момент с риск да ядосаме радикалните феминистки.

Не съществува уважаваща себе си селекция на прелъстители без Порфирио Рубироса (1909-1965).

Доминикански посланик, авто играч, боец, състезател на поло и именит прелъстител на красиви и богати дами от елита на Западния свят и карибската си татковина. Рубироса се издига бързо в Доминиканската република, сближава се с диктатора Рафаел Трухильо, дами се за единствената му щерка и става влиятелен посланик с постоянен достъп до най-важните градове в света и връзки с най-влиятелните и известни хора на епохата.Слуховете и историите за монументалните му полови достижения го трансформират в именита фигура. Рубироса е имал връзки с дами като Мерилин Монро, Ким Новак, Джуди Гарланд, Джоан Кроуфорд, Ева Перон, Ава Гарднър, Джейн Мансфийлд, Вероника Лейк, Долорес Дел Рио и доста, доста други.

Той има пет брака – с три от най-богатите дами на планетата и две от най-красивите. Богатите са дъщерята на диктатора Трухильо – Флор де Оро Трухильо, и американските наследнички Дорис Дюк и Барбара Хътън, за които Порфирио се венчава една след друга. От Дорис той получава годишна прехрана в размер на 25 хиляди $, дребна рибарска флотилия край Африка, няколко спортни коли, аероплан B-25 и къща от XVII век в Париж. А след раздялата си с Хътън, Рубироса забогатява с ферма за кафе в Доминиканската Република, още един аероплан B-25, коне за поло, бижута и 2,5 милиона $. Другите два брака на Порфирио са с френските актриси Даниел Дарийо и Одил Роудин.

Рубироса е считан за съблазнител от класата на Дон Жуан и Казанова. Негов другар споделя, че той е спал с хиляди дами, до момента в който е живял в Париж през 50-те и 60-те години на предишния век. Рубироса постоянно грабвал китарата си и изпълнявал песента “I’m just a gigolo ” по време на разгулен запои. За някои от неговите познати той е бил на половина плейбой и на половина жиголо.

Труман Капоти – без да споделя персонално усещане – разказва мъжкото достолепие на Рубироса в своя недовършен разказ Answered Prayers по следния метод: “28-сантиметров инструмент с цвета на кафе лате и дебелината на мъжка китка ”. Рубироса бил прочут с умеенето си да показва ерекция когато и да е и по този начин завоювал прякора си “Винаги подготвен ”.

Според една от легендите той можел да балансира маса върху пениса си, само че множеството му другари отхвърлят валидността на тази история и напомнят, че Порфирио бил благородник и даже не говорел за своя орган.

С изтънчените си обноски е прочут и холивудския плейбой Уорън Бийти, който към този момент е на 81 години, само че продължава да бъде прочут с филмите и подвизите си. Той спи с някои от най-красивите дами на планетата през 60-те и 70-те години на предишния век. По-лесно би било да се изброят актрисите, с които Бийти не е имал афери. Различни източнизи настояват, че Уорън е спал с повече от 13 хиляди дами, на самият той отхвърли тази внушителна статистика.

Още по-екстремни са резултатите на баскетболния колос Уилт Чембърлейн и тях никой още не ги отхвърля, макар, че звучат фантастично. Според историите Чембърлейн е правил секс с 20 хиляди дами. Явно единственото му занятие отвън вкарването на топката в коша е било да вкарва дами в леглото си.

На този декор даже рок звездите са “скромни ”. Джийн Симънс твърди, че е спал с близо 5000 дами, а при починалия звяр Леми Килмистър броя е 3000. Мик Джагър стана татко за осми път на 73 години, само че никой не се наема да избори дамите – а и мъжете – с които е спал през последния половин век. Трудно ще е да се изчислят измеренията и на пребогатата полова кариера на великия Хю Хефнър – основател на еротичната империя “Плейбой ”, отишъл си от този свят в края на септември предходната година.

Без Хеф половият пейзаж е по-скучен. Но Джак е още жив. Джак Никълсън – различен иконичен съблазнител, спал с хиляди дами, в това число и по обилните разгулни празненства в имението на Хефнър от златните години на “Плейбой ” и Холивуд.

В епохата на #MeToo е мъчно да си почитан коцкар с всесилен полов вкус. Скоро даже знаците и образните репрезентации на концепцията за “големия ухажор ” ще бъдат считани за сексизъм. Очаквайте феминистките да стартират да горят кориците на всички тези евтини любовни романчета, от които грее облика на дългокосия и атлетичен модел Фабио.

Но тази краткотрайна полуда ще свърши все в миналото и архетипът на прелъстителя още веднъж ще бъде възбуден, с цел да проникне в културния пейзаж на Западния свят.

“Инстаграм ” звезди


Дан Билзериан – модерната и вулгарна разновидност на серийния сваляч


Интернет културата и обществените мрежи смъкнаха от класата и престижа на великите съблазнители.
 Дан Билзериан Дан Билзериан
Днес огромната звезда в жанра е Дан Билзериан – мускулест и космат милионер, който документира покварените си празненства в профила си в “Инстаграм ”, където има милиони почитатели. Той обича силиконови мацки и оръжия. Снима се с танкове и хеликоптери, стирптизьорки и проститутки.

Но има нещо прекомерно на ниска цена и синтетично в цялата му интервенция. Нито молекула от класата и престижа на фигури като Рубироса, Кларк Гейбъл и Джак Никълсън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР