FullView дисплеят на MateBook 14s поддържа честота на опресняване до

...
FullView дисплеят на MateBook 14s поддържа честота на опресняване до
Коментари Харесай


FullView дисплеят на MateBook 14s поддърж


FullView екранът на MateBook 14s поддържа периодичност на освежаване до 90Hz
(снимка: Huawei)

Новият 14,2-инчов преносим компютър H uawei MateBook 14s към този момент е наличен на пазара в България. Ноутбукът носи присъщите за линията умна продуктивност, изящен дизайн и новаторски функционалности за съгласуваност с разнообразни устройства.

MateBook 14s идва с елегантно железно шаси, като профилът изтънява още повече към краищата. FullView екранът е сензитивен на досег, с резолюция 2,5K и съответствие на страните 3:2 за по-висока работливост.

Лаптопът употребява 11-то потомство Intel Core процесор на общоприет волтаж, който обезпечава висока продуктивност. Качеството на аудиото е мощно усъвършенствано с поддръжката на Huawei Sound и четири представителя със субуфери и пищялки.

Клавиатурата на MateBook 14s е комфортна за потребление, като предлага ход на клавишите от 1,5 мм. Лаптопът може да работи с голям брой свързани устройства. Операционната система е Windows 10 Home с алтернатива за безвъзмезден ъпгрейд до Windows 11 Home.

MateBook 14s предлага забележителна продуктивност за своето фино и леко шаси. Процесорът Core TGL-H35 i5-113000H е допълнен от Intel  Iris Xᵉ интегрирана графика, 16GB оперативна памет и 512 GB SSD. Специален високопроизводителен режим (Performance mode), може да се задейства елементарно посредством клавишната композиция Fn+P, която „ буства ” CPU TDP до 45W. Вентилаторната система Huawei Shark Fin е в допълнение надградена за по-ефективно и безшумно изстудяване.

MateBook 14s идва с елегантно железно шаси, като профилът изтънява още повече към краищата
(снимка: Huawei)

Лаптопът се отличава и с дълъг живот на батерията, която е с потенциал 60Wh. В комплект с джобен 90W захранващ адаптер, може да работи интензивно в продължение на 3 часа след единствено 15-минутно зареждане. Адаптерът поддържа и технология за бързо зареждане Huawei SuperCharge , съчетаем с избрани смарт телефони и таблети на компанията.

Аудио технологията Huawei Sound прави своя дебют в MateBook 14s. В преносимия компютър е вграден масив от 4 представителя, включващ две пищялки и 2 субуфера, с помощта на което звукът е с мощен бас и чисти високи тонове. Говорителите поддържат логаритми на Huawei за възпроизвеждане на звуковото поле, с цел да емулират тон, приближаващ от всички страни към вас.
още по темата
Четири микрофона от своя страна са в положение да прихващат качествено звука от разстояние до 5 метра. Технологията за интелигентно шумопотискане прави явен всеки тон. MateBook 14s идва и с технология Personal Voice Enhancement за елиминиране на околния звук до момента в който разпознава и прихваща гласа на потребителя, с цел да бъде явен и чист при конферентни диалози.

Иновативната тактилна клавиатура с така наречен Soft-landing Design и 1,5 мм ход на клавишите е комфортна за писане. Сред останалите новаторски функционалности са бутонът за зареждане с интегриран читател на пръстов отпечатък, лицево различаване и поддръжка на бързия Wi-Fi 6 стандарт.

MateBook 14s съчетава изящен и ергономичен дизайн. Металният финишинг с цвят Space Grey е доста тънък и цялото устройство тежи към 1,43 кг. Характерният FullView екран е заобиколен с 4 доста тънки рамки, осигуряващи съответствие екран към тяло от 90%, като освен това камерата е ситуирана фронтално, в рамката на екрана. Съотношението на страните 3:2 благоприятства доста типични за работа на преносим компютър задания, в това число визуализирането на отвесно наличие.

MateBook 14s уголемява опциите за съгласуваност сред разнообразни устройства
(снимка: Huawei)

Дисплеят поддържа 100% от цветното пространство sRGB и може да пресъздаде 1,07 милиарда цвята, за живи изображения с гладки преливки. 10-точковият мултитъч екран разрешава по-висока успеваемост при осъществяване на разнообразни задания.

Дисплеят на MateBook 14s поддържа периодичност на освежаване до 90Hz, като с клавишната композиция Fn+R може да се превключва сред 60Hz за усъвършенстване живота на батерията и 90Hz за по-гладки визуализации. Новият преносим компютър предлага и двойна отбрана на зрението, като е сертифициран с TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) за минимизиране на синята светлина, и Flicker Free – за понижаване на трептенето. Налице е и датчик за околната светлина, съгласно чиито резултати може автоматизирано да се контролира яркостта на екрана.

Лаптопът уголемява опциите за съгласуваност сред разнообразни устройства и поддържа умна връзка с Huawei смарт телефони, таблети, монитори и други. Само с допиране потребителите могат да свържат преносимия компютър със смарт телефон, да вземем за пример новия Huawei nova 9, и да прожектират мобилния интерфейс върху екрана на преносимия компютър, употребявайки по едно и също време две устройства от един екран. Можете да свържете MateBook 14s също с таблет и да го употребявате като цифрово платно. Лаптопът може да се свърже и с безжични слушалки, а за в действителност огромна работна повърхност – с Huawei MateView екран.

Matebook 14s се предлага от Технополис, Техномаркет, Зора и партньорската мрежа на формалния дистрибутор Поликомп на целесъобразна цена от 2599 лв..
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР