Fujifilm представи своя втори хибриден фотоапарат Instax Square SQ20, който

...
Fujifilm представи своя втори хибриден фотоапарат Instax Square SQ20, който
Коментари Харесай

Photokina 2018: Fujifilm представи хибридния фотоапарат Instax Square SQ20

Fujifilm показа своя втори хибриден фотоапарат Instax Square SQ20, който може да снима видео. Устройството може незабавно да да разпечатва квадратните Instagram фотоси.



Клипът с оптималната дължина 15 секунди може да се запише в SD карта памет и да се качи в Instagram. Заснетото видео може да се преглежда кадър по кадър и най-хубавите карти да се обработят и разпечатат.



Новият Fujifilm Instax Square SQ20 е банален спрямо предходната версия. Той разполага с 1.5-инчов фотосензор, до момента в който предходният имаше 1,4-инчов. Апертурата е останала F/2,4, само че заради по-слабия датчик ъгълът на виждане, е намалял от 28,5 милиметра на 33,4 милиметра. За първи път в Instax устройство е прибавен 4х оптичен зум. Възможно е правенето на фотоси с резолюция 1920х1920 пиксела и видео с резолюция 800х800 пиксела при скорост 15 фрагмента в секунда без тон.



Продажбите на Fujifilm Instax Square SQ20 започват на 20 октомври тази година. Засега цената не е оповестена. По време на анонса моделът Fujifilm Instax Square SQ10 струваше $280, а в този момент е с цена $200. Можем да чакаме, че цената на новото устройство ще е от същия диапазон. Да напомним, че за печатането на фотографии би трябвало да се закупуват фирмени касети с цена $15 за 19 фотоси.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР