Фрозиноне и Киево Верона завършиха 0:0 в последен мач от

...
Фрозиноне и Киево Верона завършиха 0:0 в последен мач от
Коментари Харесай

Тягостен финал за изпадналите Фрозиноне и Киево

Фрозиноне и Киево Верона приключиха 0:0 в финален мач от 38-ия кръг за двата отбора в Серия А най-малко за една година. Причината е, че и двата тима бяха изпаднали към този момент, като Киево е финален 20-и със 17 точки, до момента в който Фрозиноне е с 25 пункта и зае 19-ото място.



Мачът ще се запомни с това, че Серхио Пелисие изигра своя финален професионален дуел, като ще „ окачи бутонките” на 40-годишна възраст. Именно Пелисие вкара гол в 12-ата минута, само че попадението бе анулирано, защото при построяването на офанзивата Марко Андреоли бе в засадата. Миг по-късно два удара на Камило Киано и Лука Паганини бяха отразени, след което Киево загуби Асан Диус с травма.

През втората част в игра влезе Даниел Циофани, който незабавно можеше да направи разликата, само че негов удар с глава след корнер бе избавен от Адриан Семпер. Фрозиноне бе покрай това да вземе успеха в последната минута, когато Семпер откри Николо Бригенти, който стреля към вратата, само че Николас Фрай от голлинията почисти топката.

По този метод воаяжът на двата отбора в Серия А приключи, като следващата година те ще се борят във второто равнище на италианския футбол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР