Фронтменът на легендарната група Nirvana - Кърт Кобейн, си отиде

...
Фронтменът на легендарната група Nirvana - Кърт Кобейн, си отиде
Коментари Харесай

Защо Kid Cudi облече рокля

Фронтменът на именитата група Nirvana - Кърт Кобейн, си отиде през далечната 1994 година Въпреки това, тази година безчет фенове си спомниха за него, като споделиха фотоси и негови песни в обществените мрежи.
 Джон Ленън, Кърт Кобейн, Джими Хендрикс - 10 от най-богатите реализатори, които умряха млади
10 от най-богатите реализатори, които умряха млади

Едни от най-талантливите музиканти в международната история

Оказа се, че и 37-годишният рапър Kid Cudi е измежду най-върлите почитатели на починалия музикант, само че той изрази почитта си по различен метод.

Случи се по време на присъединяване му в фамозното американско шоу Saturday Night Live, където бе поканен да извърши " Tequila Shots " и " Sad People " от новия си албум Man on the Moon III: The Chosen.

It's been 27 years since Kurt Cobain died. Which as of last week is now longer than he was alive.

Respect to for using his platform & appearance to pay tribute to Kurt's legacy of struggle, authenticity, creativity for freedom, vulnerability, & individual style.
— Aaron Vallely
Същата вечер той показва почитание и към още един фамозен актьор - Крис Фарли, който също не е измежду живите, само че се счита за пионер в комедията и един от най-силните някогашни водещи на SNL.

Двукратният притежател на Грами излезе на сцената на шоуто със зелена жилетка и рокля с флорални претекстове - все детайли от най-запомнящите се визии на Кърт Кобейн.

Но това не е първият жест, с който рапърът показва респект към своя дълготраен кумир. През август предходната година той показа фотография в Instagram на една от татуировките на ръката си - с облика на Кърт Кобейн.

А с цел да почете и паметта на някогашната звезда от SNL, Kid Cudi облече тениска с отпечатан портрет на Фарли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР