Френското правителство е започнало да обмисля проектозакон, който вече успя

...
Френското правителство е започнало да обмисля проектозакон, който вече успя
Коментари Харесай

Във Франция обмислят спорна идея: секс-асистенти за инвалидите

Френското държавно управление е почнало да обмисля проектозакон, който към този момент съумя да раздели обществото на два лагера. Идеята на властта е да бъде узаконено предлагането на секс услуги от асистенти на хора, които са обездвижени или имат някаква друга степен на увреждане и не могат пълноценно да употребяват половия си живот.

Според съперници на концепцията сходно предложение съставлява чиста форма на легализиране на проституцията.

,,Сексуалният живот е човешко право!'', съобщи от своя страна френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на.

От кабинета на президента още в неделя лансираха концепцията си, като прецизираха, че тя ще бъде разисквана доста деликатно и ще се търси резултатът от нея в страни, в които сходен закон към този момент съществува - Германия, Нидерландия, Белгия и Швейцария.

Експерт: Все повече дами по света изявяват предпочитание за секс

Eдна от неправителствените организации в страната още през 2012 година излезе с публично мнение съответно по този въпрос, в което тогава осъди един подобен предстоящ закон, акцентирайки върху тезата, че сходна концепция ''не е нищо друго от търговия с човешкото тяло''.

От държавното управление обаче показаха вяра, че от този момент френското общество би трябвало да е узряло повече и да е по-широкоскроено във връзка с този проблем, който ''осъжда'' хората с увреждания да не могат да вършат това, което желаят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР