Френско семейство се самоуби в Швейцария, тласнато от конспиративни теории,

...
Френско семейство се самоуби в Швейцария, тласнато от конспиративни теории,
Коментари Харесай

Семейство в Швейцария се самоуби, били тласнати от конспиративни теории

Френско семейство се самоуби в Швейцария, тласнато от тайни теории, заяви Би Би Си. Случаят шокира Швейцария и следва да бъде завършен.

Полицията изключва каквато и да е външна интервенция и твърди, че възрастните, които се преместили в Швейцария от Франция преди две години, не са дали признаци, че обмислят самоубийство.

Четирима от фамилията са умряли на 24 март предходната година в Монтрьо. Осемгодишно момиче, 15-годишно момче, татко им и майка им, както и сестрата близначка на майката паднаха от балкона на жилището си на седмия етаж.

Момчето е било в кома, само че към този момент се е възстановило от тежките си пострадвания. Според проверяващите то няма спомен за този ден.

Съдебномедицинската експертиза не е открила следи от битка преди гибелта, а аутопсията не е посочила следи от опиати.

След едногодишно следствие швейцарските управляващи настояват, че майката на фамилията и нейната сестра са били надълбоко ангажирани с теории за оцеляване и интрига.

След гибелта полицията открива жилището им, цялостен с храна, медикаменти и хигиенични материали, грижливо съхранявани и проведени. Семейството рядко излизало на открито, а децата били обучавани у дома.

Според проверяващите двете дами са имали надълбоко вкоренено съмнение към държавните и локалните управляващи и са възпитали децата си да имат вяра, че светът е враждебно място.

Пандемията Ковид-19 и нахлуването на Русия в Украйна единствено са засилили убеждението им.

Претърсването на жилището и на електронните устройства разкрива, че груповото самоубийство е било деликатно планувано и даже репетирано. В полицейския отчет се споделя, че възрастните явно са чакали подобаващия миг, с цел да се насочат към един по-добър свят, надалеч от този, от който са се страхували. Трагично, само че това, което наподобява е провокирало решението им, е визитата на полицията в Монтрьо.

Те се отбиват същата заран, с цел да припомнят на бащата да отиде на среща с локалните просветителни управляващи, с цел да обсъдят домашното образование на сина му, откакто той не дава отговор на няколко писма, съобщи darik.

Те не пуснали служителите на реда да влязат и минути по-късно били мъртви.

Във вторник швейцарските управляващи приканиха за опазване на персоналния живот на оживелия наследник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР