Френският вътрешен министър Жералд Дарманен разпореди на префектите на департаментите

...
Френският вътрешен министър Жералд Дарманен разпореди на префектите на департаментите
Коментари Харесай

Франция с нови мерки за защита на полицейските управления след поредния терор

Френският вътрешен министър Жералд Дарманен разпореди на префектите на департаментите и районите да засилят отбраната на полицейските ръководства и постройките на жандармерията, оповестява Агенция Франс Прес.
Префектите бяха инструктирани да „ покачат бдителността и да засилят ограниченията за сигурност в региона на полицейските ръководства и на местоположенията на жандармерията. Особено внимание би трябвало да се обърне на за приемане на жители “, е посочено в заповедта.
 Инцидент с нож във Франция, ранен е служител на реда Инцидент с нож във Франция, ранен е служител на реда
Мъж наръга съществено жена служител на реда в полицейския сектор Рамбуйе, който е на 60 км от Париж, в региона на Ил дьо Франс. Това се случило,...
Шарл Мишел, ръководител на Европейския съвет, изрази съболезнования към народа и полицията на Франция, както и на роднините на полицайката, убита в Рамбуйе.
" Изразявам цялостната взаимност на Европа с народа и силите за сигурност във Франция по отношение на тази покруса ", сподели той.
Днес в Рамбуйе (на 60 км югозападно от Париж), тунизиец атакува с нож служителка на полицията. Тя умря от раните си. Нападателят бе убит от полицията. Атаката е осъществена във фоайето на ръководството. Първоначално нарушителят е бил комплициран с клиент, който е пристигнал в полицейското ръководство за помощ.
Разследването на това нахлуване е поверено на прокуратурата по тероризма.
 Все повече украинци търсят леговище в Европейски Съюз, изключително във Франция Все повече украинци търсят леговище в Европейски Съюз, изключително във Франция
Заявленията за леговище в Европейския съюз украинци са скочили през последните месеци, заяви организацията на Европейски Съюз, обработваща исковете. Под...
Представителят на прокуратурата по въпросите на тероризма от своя страна съобщи, че съгласно следствието нападателят се е подготвял авансово за това нахлуване, а казусът е систематизиран като терористична офанзива. Убиецът е във Франция през 2019 година Наскоро той се е преместил да живее в Рамбуйе, което се намира на към 60 км югозападно от Париж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР