Френският производител на електроника Archos представи първият в света електрически

...
Френският производител на електроника Archos представи първият в света електрически
Коментари Харесай

MWC 2018: Archos представи електрически скутер с Android Oreo

Френският производител на електроника Archos показа първият в света електрически скутер с Android, Archos Citee Connect. Превозното средство разполага с ситуиран комфортно петинчов LCD екран с Android Oreo, като той е в допълнение подсилен, с цел да устоя удари и неприятно климатични условия. Системата е задвижвана от осемядрен SoC, 1GB RAM и 8GB интегрирана флаш памет и е оборудвана с 3G, което разрешава с изключение на следенето на базисни индикатори, като скорост и изминатото разстояние и разнообразни други услуги и приложения.

Моторът му е с мощ 250W и разполага с 36V-ова батерия, позволяваща пробег до 25 километра в градска среда. Специална система за автоматизирано презареждане при всяко потребление на спирачката може да удължи живота на батерията с спомагателни 15%.

Компанията анонсира и други два електрически скутера: Archos Citee и Archos Citee POWER. Те излизат на пазара през април и ще се продават в Европа на цена от €399.99. Archos Citee Connect дебютира на пазара публично това лято и цената му ще е €499.99.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР