Френският президент беше шамаросан по лицето във вторник от мъж

...
Френският президент беше шамаросан по лицето във вторник от мъж
Коментари Харесай

Шамаросаха Макрон в Южна Франция

Френският президент беше шамаросан по лицето във вторник от мъж в навалица от зяпачи, до момента в който се разхождаше в южна Франция, демонстрира видео от случая.

Охраната на Макрон бързо се намеси, с цел да дръпне индивида на земята и да отдалечи Макрон от него. Двама души бяха задържани по отношение на случая, оповестиха BFM TV и RMC radio.
Инцидентът е станал, до момента в който Макрон е бил на посещаване в региона на Дром в югоизточна Франция, където се е срещнал с ресторантьори и студенти, с цел да приказва за това по какъв начин животът се възстановява след епидемията от.
Във видео, циркулиращо в обществените мрежи, Макрон, облечен по риза, можеше да бъде забелязан да върви към навалица от доброжелатели, които бяха зад железна бариера.
Френският президент протегна ръка, с цел да поздрави един мъж, в зелена тениска, с очила и маска за лице.
Човекът можеше да бъде чут да крещи „ Долу Макрония “ („ A Bas La Macronie “) и по-късно той удари пестник по лицето на Макрон.
Двама души от защитата на Макрон се оправиха с мъжа в зелената тениска, до момента в който различен води Макрон. Но президентът остана наоколо до тълпата още няколко секунди и наподобява разговаряше с някой от другата страна на бариерите.
Президентската администрация съобщи, че е имало опит за удар против Макрон, само че отхвърли спомагателни мнения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР