Френският национал Кингсли Коман поднови тренировки с Байерн Мюнхен в

...
Френският национал Кингсли Коман поднови тренировки с Байерн Мюнхен в
Коментари Харесай

Кингсли Коман се върна към тренировки с Байерн

Френският национал Кингсли Коман възобнови тренировки с Байерн Мюнхен в понеделник, оповестиха от немския клуб. Това става преди утрешния мач на баварците с Виктория Пилзен в шампионската лига, в който обаче нападателят няма да вземе присъединяване поради неналичието на игрови темп.

Коман отсъства три седмици и половина от заниманията на Байерн, а през днешния ден тренира с топка за първи път, като си замени няколко паса с Банжамен Павар, Дайот Упамекано и Матайс де Лихт, като по-късно бе прегърнат от треньора Юлиан Нагелсман, както и приветстван от съотборниците си.

Французинът скъса мускул на дясното бедро на 9 септември преди семейството на Щутгарт. Завръщането му на терена е и добра вест за националния тим на Франция седем седмица преди началото на Световното състезание в Катар. Той пропусна мачовете на " петлите " против Австрия и Дания в Лигата на нациите.

Има дребна възможност Кингсли Коман да попадне в групата на Байерн, само че не и да бъде титуляр за дербито с Борусия Дортмунд, което ще бъде в събота от 19:30 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР