Френският нападател Оливие Жиру заяви, че критиките винаги са го

...
Френският нападател Оливие Жиру заяви, че критиките винаги са го
Коментари Харесай

Жиру: Критиците ме мотивират!

Френският нападател Оливие Жиру съобщи, че рецензиите постоянно са го стимулирали да бъде по-добър. 31-годишният състезател помоли съперниците си да замълчат и да се вгледат в неговата работа на Световното състезание в Русия.

Жиру беше упрекван от почитателите, че не може да означи гол макар купата на Франция и още по-лошо: даже няма удар в очертанията на вратата. Но мениджърът на отбора Дидие Дешан го отбрани, наблягайки големия размер черна работа, която свърши и поддръжката към останалите на терена. И макар сушата, Жиру беше на терена във всичките седем мача до спечелването на купата.

"През цялата си кариера аз се пробвах, по какъв начин е по-добре да го кажа... преживявах компликации, само че постоянно се пробвах да го направя ", съобщи Жиру при идването на отбора в Париж през вчерашния ден. - Това ме мотивираше да бъда по-добър и да преживея компликациите по-лесно. Това е, което се случва в живота, когато си в действителност стимулиран, съдбоносен, зает. И в никакъв случай не е елементарно.

Футболът е доста сложен спорт и хората виждат единствено занимателната част на нещата. Но ние работим доста крепко, с цел да станем международни първенци и аз съм доста горделив, че мога да кажа - станах подобен, постигнахме това.”

Жиру не е одобряван изключително добре и в Челси, където анализатори и почитатели не са удовлетворени от дребното маркирани голове - едвам пет попадения и 3 асистенции в 18 мача след присъединението си към отбора през януари.

"Във Франция е добре. Например, аз не вкарах на Световното състезание. Но получих доста известия от хора, които са почитатели на Франция. И познават футбола в елементи. Тези френски почитатели виждам какво правя аз на терена”, приключи Жиру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР