Френският нападател на Атлетико Мадрид Антоан Гризман не се намира

...
Френският нападател на Атлетико Мадрид Антоан Гризман не се намира
Коментари Харесай

Факторът Гризман

Френският нападател на Атлетико Мадрид Антоан Гризман не се намира в най-хубавата си форма от началото на сезона, само че през вчерашния ден вечерта сподели на какво е кадърен при успеха на “дюшекчиите” с 2:0 на “Wanda Metropolitano” против Рома в Шампионската лига. В 69-ата минута Гризман означи страховит гол със странична ножица за 1:0, а в заключителните минути асистира на резервата Кевин Гамейро, който оформи крайния резултат.

Че Гризман е извънредно значим състезател за Атлети не е загадка за никого, само че съгласно статистиките на Opta въздействието на французина върху представянето на отбора е в действителност голямо, най-малко в най-престижния клубен шампионат на Стария континент. Гризман има директно присъединяване в 10 от последните 15 гола на “дюшекчиите” в Шампионската лига (8 попадения + 2 асистенции).

За страдание на Диего Симеоне, след двата следващи “хикса” против новобранеца в Група “С” Карабах, Атлетико Мадрид не държи нещата напълно в свое ръце и е изправен пред отпадане от Шампионската лига. За да се класират на осминафиналите, испанците би трябвало за дължително да победят Челси в Лондон в последния шести кръг, а в това време Рома да сгреши на “Олимпико” в Рим против Карабах. Шампионска Лига 5 кръг, сряда 22 ноември  Атлетико Мадрид 2:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР