Френският министър на вътрешните работи Жерар Колон заяви, че жандармеристът,

...
Френският министър на вътрешните работи Жерар Колон заяви, че жандармеристът,
Коментари Харесай

Почина жандармеристът, разменил се за заложник във френския супермаркет

Френският министър на вътрешните работи Жерар Колон съобщи, че жандармеристът, разменил се за пленник в супермаркета при вчерашната терористична офанзива в Южна Франция, е умрял, предадоха организациите. В известие в Туитър тази заран Колон написа, че полковник Арно Белтрам от жандармерията е " умрял за страната си ". Вчера при нахлуване в супермаркет във френския град Треб нападател взе хора за заложници. При нападението починаха двама души, а 25-годишният грабител бе премахнат.

Белтрам се предложи невъоръжен като замяна за жена, взета за пленник от 25-годишния нападател . Той съумял да остави включен телефона си по този начин, че полицията да може да слуша какво става вътре в супермаркета. Властите обявиха, че щом чули изстрели от вътрешната страна, решили да щурмуват, убивайки въоръжения нападател.

Белтрам беше тежко ранен и с неговата гибел починалите при вчерашната офанзива стават четирима .
 тероризъм Треб БГНЕС, списък

Сред починалите при поредицата терористични офанзиви през вчерашния ден в Южна Франция е и португалски жител, съобщи Франс прес, като се базира на представител на португалското държавно управление. " Френските управляващи са удостоверили гибелта на португалския жител пред нашите консулски служб и ", съобщи събеседникът на Франс прес, допълвайки, че не може да даде никаква друга информация за починалия.

Вчера сутринта във френския град Каркасон 26-годишният Редуан Лакдим атакува хора в автомобил , с цел да го открадне : един от пасажерите беше погубен , а лидерът - ранен . Втората си офанзива извърши против трениращи покрай поделението си командоси, откривайки огън по тях.

Третото нахлуване той извърши в прилежащия град Треб : в локален супермаркет той хвана хора за заложници. В резултат на нападението му починаха два души . Впоследствие Лакдим беше премахнат при взлом на супермаркета от специфичните сили.

Отговорност за п оредицата офанзиви в Южна Франция пое терористичната формация " Ислямска страна ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР