Френският гранд продължи своя марш към наглед гарантираната титла в

...
Френският гранд продължи своя марш към наглед гарантираната титла в
Коментари Харесай

Меси vs Рамос в ПСЖ: Най-странната и неочаквана развръзка

Френският гранд продължи своя марш към привидно обезпечената купа в Лига 1 и победи с 4:0 Реймс в мач от последния изигран досега кръг от шампионата. Очакваше се моментът на дуела да бъде завръщането в игра на Лионел Меси след прекарания ковид.
Аржентинецът в реалност се появи в игра като запаса в 63-ата минута. Но секунди преди този момент към този момент се бе случил моментът на деня - централният бранител Серхио Рамос откри головата си сметка за парижани бързо-бързо, вкарвайки за 2:0 в 62-рата минута.
Още повече на фона на едвам секундите, които разделиха гола на Рамос и появяването на Меси, мнозина започнаха да вършат равносметката по какъв начин и дали в действителност Рамос не се регистрира с гол за ПСЖ за по-кратко време на престой на терена, в сравнение с Меси.
Трябва да отбележим, че огромен % от участията и на двамата досега за парижани не са били през всички минути от даден мач, а е имало много случаи, в които са се появявали като запаси или са били заменяни, откакто са стартирали като титуляри.

Равносметката (без добавените минути към всеки от дуелите, в които са участвали) - Меси имаше потребност от 265 минути за дебютен гол във всички шампионати с фланелката на ПСЖ и надлежно от 412 минути за първо попадение във френската Лига 1.
Съответно Рамос имаше потребност от 257 минути във всички шампионати за първи гол с ПСЖ, както и 211 минути за дебютно попадение в шампионата на Франция. Вижте повече и за .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР