Френският гранд Пари Сен Жермен гостува тази вечер на шампиона

...
Френският гранд Пари Сен Жермен гостува тази вечер на шампиона
Коментари Харесай

ПСЖ гостува на шампиона на Франция, Меси не пази добри спомени

Френският гранд Пари Сен Жермен гостува довечера на първенеца на Франция Лил в дербито от 23-ия кръг в Лига 1. За разлика от предишния сезон, през този ПСЖ е безапелационен водач, до момента в който първенецът Лил даже не е в първата половина на таблицата.
ПСЖ и Лил са си разменили по 2 победи в последните 4 срещи
При последната си среща ПСЖ се нуждаеше от поврат против Лил на " Парк де Пренс ", с цел да стигне до успеха. В последните си четири срещи ПСЖ и Лил са си разменили по две победи. За днешния дуел efbet предлага 1.90 коефициент за победа на ПСЖ, 3.95 за еднакъв и 4.20 за победа на Лил.



Ще се отпуши ли Меси против Лил?
Голямата звезда на парижани Лионел Меси не пази положителни мемоари от последната среща с Лил, защото тогава бе сменен на почивката. Аржентинецът получи болки и бе превантивно изваден от игра от Маурисио Почетино. Оттогава обаче мина доста време, а Меси към момента не се е приспособил към играта в Париж.

Днешният дуел е отличен късмет за Меси най-сетне да се " отпуши " и да вкара във значим дуел за парижани. efbet предлага 2.50 коефициент за гол на Меси когато и да е на мача. ПСЖ е с най-силната офанзива в шампионата - 46 вкарани попадения за 22 мача. Коефициентът за това ПСЖ да вкара най-малко 2 гола в мача е 1.90.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР