Френският фотоград Жан-Клод Арно, който се оказа в центъра на

...
Френският фотоград Жан-Клод Арно, който се оказа в центъра на
Коментари Харесай

Сексскандал с принцеса Виткория разтърси Швеция

Френският фотоград Жан-Клод Арно, който се оказа в центъра на абсурда, обвързван с Нобеловите награди, беше упрекнат в секстормоз върху шведската престолонаследничка принцеса Виктория, написа в. " Телеграф ", цитирайки Шведското радио.

Според източници на в. " Свенска дагбладет " Арно опипвал принцесата по задните елементи по време на събитие на Шведската академия в Стокхолм.

Инцидентът се случил преди години, когато Арно бил на 60 година, а Виктория - на към 29. Бодигардката на принцесата се втурнала и изблъскала натрапника. След конфузната преживелица от академията подхванали ограничения французинът в никакъв случай повече да не остава уединено с престолонаследничката. Още през ноември Арно беше упрекнат от 18 дами в секстoрмоз.

Това провокира голям скандал в Шведската академия, защото фотографът е женен за един от членовете й - Катарина Фростенсон. Фристенсон беше принудена да подаде оставка поради мъжа си, както и поради появилите се улики за корупция срещи нея.

Фотографът попадна в центъра и на още един скандал, откакто стана ясно, че в продължение на 20 години е разкривал имената на бъдещите Нобелови лауреати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР