Френският драматург Робер Тома пише една от най-популярните си постановки

...
Френският драматург Робер Тома пише една от най-популярните си постановки
Коментари Харесай

Как се попада в “Капан за самотен мъж

Френският драматург Робер Тома написа една от най-популярните си постановки като че ли тъкмо като за феновете на заплетените, само че и свежи истории. И точно в " Капан за уединен мъж " е съвършената симбиоза сред двете.
 “Постоянната брачна половинка ”, Съмърсет Моъм, Бойка Велкова, Нина Пашова и новата комедия на сцената на Сатиричен спектакъл София
Когато един любовен триъгълник се окаже колкото комичен, толкоз и сериозен

Изумление, смях и обрати в “Постоянната брачна половинка ”

В случай че и ние сме запалени по престъпния род и оценяваме положителното възприятие за комизъм в изкуството, към този момент можем да се насладим на представлението и на софийска сцена. Малък градски спектакъл " Зад канала " откриват сезона си с първа премиера точно на " Капан за уединен мъж ". А по какъв начин се попада в него бихме разбрали само като се потопим в крими историята, която е съпроводена и с великодушна доза адреналин.

Действието се развива в картинно курортно селце във френските Алпи - на пръв взор идеалното място за меден месец. Именно там е отседнал основният воин, Даниел Корбан, който е младоженецът. Мистерията обаче стартира да се заплита с изненадващото изгубване на булката, което оставя Даниел да дави тъгата си в алкохол и безпомощно да чака новина от обичаната. Такава по този начин и не се появява.
 Снимка 589265

Междувременно обаче управляващите, църквата, познати и непознати - всички се намесват в решаването на казуса. Загадката незабелязано се трансформира в трилър. Защото група ловко подбрани експерти се заемат с осъществяването на най-трудната машинация в света - да убедят младоженеца, че е женен за жена, която въобще не познава.
 Снимка 589263

За да се извърши подмяната на съзнанието на Даниел, се ползват всички известни на театъра и киното тактики. Изкуството е призвано да скрие истината и да я размени с изцяло нова. Залог са освен няколко милиона $, само че и професионалната известност на всеки един от участващите в спектакъла.

Освен че е завладяваща престъпна история, " Капан за уединен мъж " също по този начин омагьосва и със страхотното си възприятие за комизъм, изненадващи обрати и безусловно непредвиден край.
 Снимка 589262

Всички тези " пакости " са ги забъркали режисьорът Йосиф Сърчаджиев и актьорите Христо Пъдев, Владимир Димитров, Стоян Младенов, Луиза Григорова - Макариев, Емил Котев и Жени Александрова-Лечева.
 “Клетка за пеперуди ”, Жан Поаре, Атанас Атанасов, Стоян Радев, Симеон Лютаков, Драматичен спектакъл Варна и новото комедийно зрелище
Комичната история на една гей двойка

Забавлението в новата режисура на Варненския спектакъл е обезпечено

Премиерата на " Капан за уединен мъж " е на 1 октомври от 19:00 ч. в Малък градски спектакъл " Зад канала ". Следващите дати за представлението са 9, 22 октомври и 15 ноември.

Цялата информация за него е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР