Френският автомобилен производител всъщност захвърли всичко, което имаше в Руската

...
Френският автомобилен производител всъщност захвърли всичко, което имаше в Руската
Коментари Харесай

Руснаците отново могат да купуват нови автомобили Renault

Френският авто производител в действителност захвърли всичко, което имаше в Руската федерация - от съветските дилъри до завода и активите. Но, сходно на някои други европейски марки, откри метод хем да не работи в Русия поради глобите, хам да продължи да печелиот съветския пазар.

Веднага би трябвало да отбележим, че в тази ситуация става дума за съветските и беларуските представителства, а не за позицията на Renault като цяло. Между другото, заради излизането от съветския пазар, френската автомобилна група Renault претърпя загуби в размер на 2.3 милиарда евро. Информацията е на РИА " Новости " базирайки се на докладите на компанията.

В случая в този момент става дума за нова скица, в която взе участие Беларус. Руснаците имат опция да купят нов кросоувър Renault от формален дилър, макар че за това ще би трябвало да отидат в прилежащ Беларус. И по този начин, компанията Avtopromservice, формалният вносител на Renault в Република Беларус, предлага на руснаците да купуват нови коли посредством тях. И по този начин руснаците могат да поръчват модели, които даже не се предлагаха в Русия преди войната. Сред тях са, да вземем за пример, Renault Koleos корейски монтаж в обновената версия на моделната година 2022!

Цената на подобен Renault Koleos при белоруските дилъри е 3 590 000 рубли, като руснаците могат да го платят в съветски рубли и да получат цялостен пакет документи за регистрация в Руската федерация. В допълнение към Koleos, руснаците могат да закупят и други модели на Renault: Duster, Kaptur, Arkana и Logan Stepway (на тези пазари марката Dacia се продава, като Renault). Всъщност нищо персонално, просто бизнес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР