Френският автомобилен концерн Пежо (Peugeot) заяви във вторник, че планира

...
Френският автомобилен концерн Пежо (Peugeot) заяви във вторник, че планира
Коментари Харесай

Френският концерн Пежо се завръща на американския автомобилен пазар

Френският авто тръст " Пежо " (Peugeot) съобщи във вторник, че възнамерява да възобнови своята запазена марка за едноименни коли в Съединени американски щати и Канада като част от десетгодишния проект на компанията за района, оповестява организация MarketWatch.

От " Пежо " показаха, че към този момент започнаха първа стъпка за нахлуване на американския пазар в края на 2018 година посредством стартирането на услугата за шерване на коли Free2Move във Вашингтон.

" Ние възприемаме прагматичен метод към навлизането на северноамериканския пазар и сме уверени, че чрез по-голямата " гражданска война на услугите за подвижност ", която се реализира сега, до по-фундаменталните модели на търговията на дребно, услуги, финансиране и логистиката, ще продължим да построяваме нашия проект за деликатни, мащабируеми решения ", съобщи Лари Доминик - американския началник на френската компания.

Изявлението на " Пежо " е реалност, откакто по-рано през днешния ден френският авто колос регистрира мощен растеж на чистата облага и на приходите през 2018 година, като в това време компанията си сложи и нови средносрочно цели.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР