Френските фабрики започнаха производството на шоколадите и шоколадовите изделия за

...
Френските фабрики започнаха производството на шоколадите и шоколадовите изделия за
Коментари Харесай

Във Франция започна производството на коледни шоколади

Френските заводи започнаха производството на шоколадите и шоколадовите произведения за коледните празници. Целта е до края на сегашния месец да бъдат осъществени и първите доставки. Патрик Поарие, шеф на френската компания " Семоа ", която е водач във Франция в производството на шоколадови произведения, съобщи, че по Коледа се осъществят 44% от общите й продажби.


Ето за какво машините на компанията ще работят на цялостни обороти до края на октомври. След това за шоколадовите заводи има малко мъртвило и през декември те ще стартират да се приготвят за производството на шоколад за Великден.

Представители на фирмите описват, че подготовката за коледния или за великденския сезон стартира в реалност две години по-рано. През това време се изследват усетите на клиентите, регистрират се новите трендове и се създават нови артикули.

За разлика от огромните производители дребните занаятчии от бранша обаче стартират да създават коледния си шоколад в навечерието на празника, защото тяхната продукция е " нежна и се резервира единствено за малко време ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР