Френски политици и компании очакват с нетърпение второто издание на

...
Френски политици и компании очакват с нетърпение второто издание на
Коментари Харесай

Френският бизнес очаква с нетърпение второто издание на Китайското международно ЕКСПО за внос

Френски политици и компании чакат с неспокойствие второто издание на Китайското интернационално ревю за импорт (CIIE), откакто присъединяване им на първото издание в Шанхай предходната година се увенча с цялостен триумф, съобщи bulgarian.cri.cn.

„ ЕСКПО-то е освен прозорец към Китай за вноса на артикули от целия свят, само че и ще играе дейна роля в насърчаването на глобализацията на търговията ", сподели за организация Синхуа изпълнителният шеф на компания Лореал за Китай Стефан Риндеркнех. Според него присъединяване на компанията в първото ЕКСПО ще изиграе позитивна роля за развиването на марката. Той възнамерява на второто издание щандът на Лореал да бъде уголемен.

На 22 януари в Париж се състоя промоционалната обиколка за CIIE 2019, на която взеха присъединяване повече от 100 представители от политическите и бизнес среди.

Тази година Китай и Франция празнуват 55 години от установяването на дипломатическите си връзки. Двете страни са дали обещание да градят една отворена световна стопанска система. През последните години бе реализиран забележителен прогрес и основани нови благоприятни условия за усилване на прагматичното съдействие в икономическата сфера сред двете страни.

В словото си пред участниците, заместител министърът на търговията на Китай Уан Биннан предложения френските бизнесмени да вземат участие на второто ЕКСПО за импорт с техните конкурентни, висококачествени и характерни артикули, технологии и услуги, с цел да споделят развиването на Китай и дават по-добри и повече потребителски избори за китайците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР