Френски лекари отправят нова препоръка, за да се ограничи разпространението

...
Френски лекари отправят нова препоръка, за да се ограничи разпространението
Коментари Харесай

За по-малък шанс от заразяване: не правете това в обществения транспорт

Френски лекари насочат нова рекомендация, с цел да се ограничи разпространяването на ковид: без диалози в публичния превоз , предава по информация от Асошиейтед прес.

Преди дни Академията на френските лекари издаде нов справочник със препоръки, които приканват хората „ да заобикалят да приказват по телефона “ в метрото, рейсовете и на всички места на обществени места, където физическото разграничаване не е допустимо .
 9 метода да си спестим непотребните паники по време на ковид  9 метода да си спестим непотребните паники по време на ковид  9 метода да си спестим непотребните паники по време на ковид  9 метода да си спестим непотребните паники по време на ковид
Маските в страната са наложителни още от май месец, само че пасажерите постоянно ги разхлабват или смъкват, с цел да приказват по мобилните си телефони.

Някои френски специалисти към този момент приканват за още по-строги ограничения, и по-специално, за въвеждане на трети народен локдаун.

В момента във френските лечебни заведения има повече коронавирус пациенти, в сравнение с през октомври, когато президентът Еманюел Макрон наложи втория локдаун.
 Задължително яжте тези суперхрани по време на пандемия  Задължително яжте тези суперхрани по време на пандемия  Задължително яжте тези суперхрани по време на пандемия  Задължително яжте тези суперхрани по време на пандемия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР