Френски журналист напусна демонстративно пресконференцията преди мача от последния кръг

...
Френски журналист напусна демонстративно пресконференцията преди мача от последния кръг
Коментари Харесай

Въпрос за уговорен мач разсърди френски журналист в Сърбия

Френски публицист напусна демонстративно конференцията преди мача от последния кръг на груповата фаза на Шампионската лига сред " Цървена звезда " и " Пари Сен Жермен ". Причината е отвод да получи отговор на въпрос, обвързван с уговорените мачове.

На формалното показване пред медиите на треньора на сръбските домакини Владан Милойевич, публицист от вестник " Льо Монд " попита какво е настроението в тима след изказванията на " Екип ", че предходният мач сред двата отбора е уречен.

Веднага след въпроса се намеси пресаташето на " Звезда " - Татяна Шайкович.

" Темата на конференцията е утрешния мач и ви апелирам единствено за него да задавате въпроси ", строго означи красивата русокоска.

Това накара французина да стане и да напусне демонстративно събитието на стадион " Райко Митич ", като преди този момент посочи, че не приема забележката.

Първият мач сред сръбския отбор и ПСЖ приключи с победа 6:1 за французите. След него се появиха клюки, оповестени и в авторитетното издание " Екип ", че срещата е била уговорена. Те към момента не са доказани, а френските управляващи оповестиха, че ще проверяват случая.
Анонимен осведомител съобщил за спогодба на ПСЖ - " Звезда " Тече разследване
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР