Френски евродепутати отправиха преки критики към президента Еманюел Макрон три

...
Френски евродепутати отправиха преки критики към президента Еманюел Макрон три
Коментари Харесай

Френски евродепутати отправиха остри критики към Макрон

Френски евродепутати насочиха директни рецензии към президента Еманюел Макрон три месеца преди президентските избори, оповестява Българска телеграфна агенция.

Макрон беше в Европейския парламент в Страсбург, с цел да изложи целите на Париж за шестмесечното ротационно председателство на Европейски Съюз, само че френски евродепутати бяха надалеч по-заинтересувани да обсъдят неговата вътрешна политика.

"Това не е френски избирателен спор ", съобщи новият ръководител на Екологичен потенциал Роберта Мецола от Малта, до момента в който на вятъра се опитваше да насочи фокуса към европейските въпроси.

Във Франция президентът в никакъв случай не взе участие в диспути в Народното събрание и е извънредно да му се постанова да дава отговор онлайн на въпроси на депутати.

"За Франция, само че и за Европа, е жизненоважно да не получите още един мандат ", съобщи евродепутатът Жордан Бардела от френската крайнодясна партия "Национален общ брой ".

Манюел Бомпар, от крайнолявата "Непокорна Франция ", беше един от няколкото, обвинили френския президент, пристигнал на власт през 2017 година, в неистина. Евродепутатът акцентира, че "след три месеца французите могат да подсигуряват, че Европа ще се отърве от него ".

Макрон, който още не е удостоверил публично, че ще се кандидатира за втори мандат, упрекна съперниците си в недоумение на провокациите пред Европа и Франция и в неправилно показване на неговите политики.

Проучвания на публичното мнение сочат, че 44-годишният президент най-вероятно ще завоюва изборите през април, само че успеха му не е сигурна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР