Френската верига хипермаркети Carrefour съобщи, че замразява цените на 100 продукта

...
Френската верига хипермаркети Carrefour съобщи, че замразява цените на 100 продукта
Коментари Харесай

Carrefour замразява цените на 100 артикула за 100 дни

Френската верига хипермаркети Carrefour заяви, че замразява цените на 100 продукта за всекидневна приложимост от нейната марка в продължение на 100 дни, с цел да поддържа покупателната дарба на французите, съобщи.

Акцията ще продължи до 30 ноември и ще обхване хранителни и нехранителни артикули, както и основни артикули за началото на новата образователна година, акцентира компанията в официално съобщение.

Тези ходове следват натиска от страна на държавното управление на президента Еманюел Макрон към бизнеса да направи повече за ограничение на възходящите цени.

Изправени пред вероятността за свръхданък върху своите рекордни облаги, френската петролна компания TotalEnergies и корабният колос CMA CGM започнаха спомагателни стъпки през юли за понижаване на цените. TotalEnergies съобщи, че ще понижи цените на горивата в своите бензиностанции във Франция от 1 септември до края на годината, до момента в който CMA CGM съобщи, че ще понижи таксите за доставка със 750 евро ($751) на резервоар за импорт във Франция от Азия. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР