Френската полиция арестува руската тенисистка Яна Сизикова по подозрение за

...
Френската полиция арестува руската тенисистка Яна Сизикова по подозрение за
Коментари Харесай

Руска тенисистка бе арестувана в Париж заради черно тото

Френската полиция арестува съветската тенисистка Яна Сизикова по съмнение за присъединяване в черно тото по време на " Ролан Гарос " през 2020 година, заяви Франс прес, базирайки се на собствен източник. 26-годишната състезателка, която заема 101-во място в международната класация на двойки, е била арестувана в четвъртък вечер в Париж, незабавно след мача ѝ от тазгодишното издание на втория за годината шампионат от Големия шлем.

Снощи Сизикова и сънародничката ѝ Екатерина Александрова изгубиха в I кръг при дамските дуети с 1:6, 1:6 против австралийките Сторм Сандърс и Айла Томлянович. Разследването против рускинята за вероятно присъединяване в уговаряне на мач е намерено предишния октомври поради съмнително висока интензивност при залозите на срещата с нейно присъединяване от Откритото състезание на Франция през 2020 година

В тандем с американката Мадисън Бренгъл тогава Сизикова също записа загуба на старта на главната скица - 6:7 (8), 4:6 против румънките Андреа Миту и Патриция Мария Циг. Подозренията за корупция са зародили поради един съответен гейм - петия във II сет, в който Сизикова позволява две следващи двойни неточности, които водят до пробив за съперничките. В същото време в страни отвън Франция са регистрирани необичйно доста залози за победа на Миту и Циг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР