Френската национална железопътна компания отмени повечето влакове за неделя заради

...
Френската национална железопътна компания отмени повечето влакове за неделя заради
Коментари Харесай

Транспортен хаос във Франция

Френската национална железопътна компания анулира множеството влакове за неделя поради стачката против пенсионната промяна, препоръчана от държавното управление. Съответното известие е оповестено в Twitter от компанията.

По данни на компанията в неделя ще се движи единствено един високоскоростен трен Те Же Ве (TGV) от шест авансово планувани, както и един от шестте крайградски електрически влака „ Трансилиен ” и два от 10 районни влака Те Е Ер (TER). Приблизително същият график е очакван и за понеделник, съобщи Българска телеграфна агенция.

Освен това за неделя са анулирани три от пет интернационалните влака Eurostar сред Париж и Лондон и два от три влака Thalys, свързващи Франция с Швейцария, Испания, Италия и Германия.

И метрото на френската столица е мощно лимитирано. Парижката самостоятелна транспортна администрация осведоми, че неделя и понеделник са затворени 14 от 16 линии на метрото. Автобусите и трамваите също се движат със закъснения. Представители на транспортната компания приканиха жителите и туристите да наблюдават информацията на уеб страницата им и в Twitter.

Главното ръководство за гражданска авиация заяви, че са вероятни промени и в днешното разписание на полетите. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР