Френската компания подписа тригодишен договор за сътрудничество с водещ разработчик

...
Френската компания подписа тригодишен договор за сътрудничество с водещ разработчик
Коментари Харесай

AXA ще предлага застрахователни решения за безпилотни коли

Френската компания подписа тригодишен контракт за съдействие с водещ разработчик на пазара на самостоятелните коли

Френската застрахователно-инвестиционна група AXA разгласи началото на тригодишно партньорство с NAVYA, водеща компания на пазара на самостоятелните коли и " умните " мобилни решения. В рамките на договореностите, АХА ще създаде и предложи застрахователни решения, приспособени за самостоятелни транспортни средства, както и самостоятелни застрахователни оферти за клиентите. За себе си французите ще извлекат по-големи познания за самостоятелните возила, с цел да усъвършенстват продуктите, които ще станат настоящи на пазара в напълно близко бъдеще.
Въпреки че самостоятелните коли минимизират риска от пътни произшествия, малко евентуално е този риск да е еднакъв на 0, по тази причина двете компании ще работят за вярното схващане и реагиране на евентуални нови спешни обстановки. " Партньорството с AXA е извънредно значимо за развиването на NAVYA. За всеки умел състезател в самостоятелната подвижност е стратегически значимо да сплоти напъните си с световен осигурителен водач, с цел да бъдат създадени съответни решения за ползвателите на новите транспортни услуги и дружно с това да повишим качеството на обслужване ", уточни Кристоф Сапет, изпълнителен шеф на NAVYA.
От своя страна Гийом Бори, основен експерт по нововъведенията в AXA, уточни, че " подкрепяйки развиването на NAVYA, застрахователят ще разшири знанията си за рисковете, свързани с появяването на самостоятелните транспортни средства и по този начин ще има опция да даде най-хубавите решения и услуги, приспособени за клиентите на новата подвижност ".

Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР