Френската компания Peugeot показа новото поколение на седана 508. Публичният

...
Френската компания Peugeot показа новото поколение на седана 508. Публичният
Коментари Харесай

Новото Пежо 508: Френска атака срещу Volkswagen Arteon

Френската компания Peugeot сподели новото потомство на седана 508. Публичният дебют на модела ще се състои по време на автосалона в Женева, който стартира при започване на март. Очаква се новото Пежо 508 да стане главен съперник на Volkswagen Arteon.

Производството на колата се планува да се провежда във Франция и Китай. В Европа продажбите на седана ще стартират в края на 2018 година.

От пръв взор новият PEUGEOT 508 изненадва с пламенно и изразително наличие. Автомобилът е невисок - едвам 1,40 м и с аеродинамичните си линии е решен в жанр " купе ".

Предницата е впечатляваща, даже нападателна. Прецизно направената радиаторна решетка с шахматен претекст е ситуирана сред предните Full LED фарове, което е въодушевено непосредствено от най-новия концептуален автомобил на марката: PEUGEOT Instinct.

 Снимка 341914
Източник:

Вертикалната светлинна идентификация на опалесцентните LED дневни светлини дава особено и извънредно наличие. Те ограждат с елегантна тънка рамка предницата на автомобила, преминавайки от предните фарове до отворите на въздуховодите на предната ризница.

Peugeot 508 е издигнато върху платформата EMP2, спрямо предшественика си колата е по лек със 70 кг. Обемът а багажното поделение е повишен до 487 литра, а при свалени задни седалки той се уголемява до 1 537 литра.

 Снимка 341912
Източник:

В двигателната гама влиза 1,6-литров бензинов мотор с мощ 177 или 217 конски сили, работещ със осемстепенна автоматизирана скоростна кутия.

На клиентите ще се оферират и дизелови мотори с работен размер 1,5 и 2,0 литра и мощ от 128 к.с., 158 к.с. и 177 конски сили.

По-късно Peugeot възнамерява да показа хибридна трансформация на седана, ъ сумарна мощ на елемента 300 конски сили.

Новият PEUGEOT 508 предлага необятна гама от системи в помощ на лидера от най-ново потомство, които удивително дават отговор на все по-взискателните критерии на EuroNCAP.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР