Френската фармацевтична компания Sanofi и британската GSK съобщиха, че тяхната

...
Френската фармацевтична компания Sanofi и британската GSK съобщиха, че тяхната
Коментари Харесай

Sanofi и GSK отложиха ваксината си за края на 2021 г.

Френската фармацевтична компания Sanofi и английската GSK оповестиха, че тяхната ваксина против ковид няма да бъде подготвена до края на 2021 година, откакто междинните резултати демонстрират, че провокира неудовлетворителен имунен отговор при възрастни хора, осведоми Агенция Франс Прес.

Те означават, че забавянето е за възстановяване на имунния отговор при възрастни . Ваксината трябваше да бъде налична от средата на 2021 година , само че в този момент фирмите оповестиха в известие, че са преместили периода за последното тримесечие на 2021 година

Американската фармацевтична компания Pfizer и немският й сътрудник BioNTech оповестиха, че имунизацията е с потвърдена успеваемост над 90% за предварителна защита на ковид зараза на Фаза III от тестванията с повече от 40 000 доброволци.

Вчера на имунизацията на Pfizer/BioNTech , което към този момент направиха Англия, Канада, Бахрейн и Саудитска Арабия.

Кандидатът на Sanofi-GSK се основава на технология, която Sanofi употребява, с цел да създава сезонни ваксини срещу грип и имунологични сътрудници, създадени от GSK.

Компаниите разясняват, че междинните резултати демонстрират, че имунният отговор е съпоставим с пациенти, които са се възстановили от ковид с тези на възраст сред 18 и 49 година, само че е регистриран по-малък имунен отговор при възрастни хора поради незадоволителна централизация на антиген.

Наскоро направено изследване върху примати, употребен е усъвършенстван антиген, показва, че претендентът може да отбрани от белодробна патология и води до пречистване на назалните канали и белите дробове в границите на 2-4 дни.

Компаниите не имат намерение да се отхвърлят от създаването на имунизацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР