Free Now и Aral искат да насърчат електрификацията на таксиметровия

...
Free Now и Aral искат да насърчат електрификацията на таксиметровия
Коментари Харесай

Изключително бързо зареждане с Aral и Free Now

Free Now и Aral желаят да насърчат електрификацията на таксиметровия парк в Хамбург. Ето за какво най-големият снабдител на подвижност в Европа и компанията за минерални масла започват взаимна самодейност. Свързаните водачи Free Now към този момент могат да зареждат ултра-бързо своите електро транспортни средства на всички станции на Aral в ханзейския град и да употребяват други услуги. Междувременно Aral уголемява мрежата за зареждане с устройства с висока мощ, като по този метод основава значима причина за електрифициран пътнически превоз в Хамбург.

Със своята карта Aral Fuel & Charge водачите Free Now в Хамбург получават изключителни условия в мрежата за импулсно зареждане на Aral и се възползват от малко време за зареждане с потенциал на зареждане до 350 килоВата. Освен това тече единствено зелено електричество, с цел да могат водачите да предложат на своите пасажери локална подвижност без излъчвания.

Според оператора мрежата за свръхбързо зареждане на Aral изцяло дава отговор на условията на таксиметровата промишленост. Като се има поради, че дължините на маршрутите са сложни за пресмятане, високоефективните варианти за таксуване също са съществена причина за дейно потребление на електронните транспортни средства и обслужване на непрекъснато възходящото търсене. Ето за какво Aral желае да продължи с разширението на офертата за зареждане.

Партньорството с Free Now ще бъде в допълнение разширено в близко бъдеще и също по този начин ще бъде пренесено в други градове и страни. Aral Fuel & Charge Card разрешава достъп до мрежата на Aral pulse, както и до към 65 000 точки за зареждане в Германия - това подхожда на към 99 % от всички публично налични точки за зареждане. В Европа картата обезпечава достъп до повече от 263 000 публични точки за зареждане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР