Free Download Manager (FDM) е пълнофункционална програма за download. Поддържа

...
Free Download Manager (FDM) е пълнофункционална програма за download. Поддържа
Коментари Харесай

Free Download Manager 6.18.0

Free Download Manager (FDM) е пълнофункционална стратегия за download. Поддържа събаряне от HTTP, HTTPS, FTP и BitTorrent. Може да възобновява прекратени сваляния от сървърите, които поддържат тази функционалност. FDM е превъзходен download ускорител. Разделя файловете на няколко секции, като с това усъвършенства скоростта на събаряне. Интегрира се с всички по-известни браузъри.
Какви са главните характерности на Free Download Manager: Бързо, безвредно и дейно изтегляне Изтегляне на видео от известни уеб страници (вкл. Facebook) Поддръжка за прокси Поддръжка на HTTP / HTTPS / FTP / BitTorrent Лесен за работа интерфейс с съвременен дизайн Поддръжка на Windows, Linux и macOSFDM може да форсира изтеглянията до 10 пъти.
Предлага благоприятни условия за влачене и стартиране на URL адресите напряко от уеб браузъра, обзор на аудио/видео файлове преди изтеглянето да е завършило и конвертирането им в различен формат след евакуиране, както и евакуиране на няколко файла по едно и също време. С FDM можете елементарно да организирате изтегляните файлове съгласно техния вид, запазвайки ги в авансово заложени папки. Освен това е налична и опция за планувани изтегляния. Можете да стартирате и спирате изтеглянето на файлове, както и да правите други дейности (напр. пускане на други приложения, определяне или спиране на връзка и т.н.) в авансово надъхан час.

Програмата поддържа български език. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Повече за Free Download Manager (FDM) можете да научите от нашата публикация.

Изтегли: (29.1 MB)
Изтегли:  (34.0 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР