Французинът Стефан Делайе – председател на Френско-българската търговска и индустриална

...
Французинът Стефан Делайе – председател на Френско-българската търговска и индустриална
Коментари Харесай

Французин ще прави единния туристически бранд на България

Французинът Стефан Делайе – ръководител на Френско-българската комерсиална и индустриална камара, е поел уговорката да създаде обединен бранд на България като туристическа дестинация. Министерството на туризма е подписало контракт за това с неговата еднолична компания „ Хавас Уърдуайд София “ на стойност 450 480 лева с Данък добавена стойност. Тя е била единствен претендент в оповестената процедура.
С предоставения ангажимент се цели основаване на единна информационна еднаквост на бранд България . Това би трябвало да стане посредством базова креативна идея и визия, обезпечаване на консистентност в връзката посредством уеднаквен метод към дизайн и послания на марката. А с това и създаване на явен и безапелационен имидж на страната измежду целевите аудитории.
Планирано е да се създаде единна образна еднаквост за рекламно-комуникационна платформа на България като туристическа дестинация, която да бъде приспособена за връзка в разнообразни канали - ТВ, радио, интернет, печатни издания, външна реклама, брандинг материали за щандове, събития и други
Очаква се посредством този контракт да се сътвори обединен криейтив макет (базова креативна концепция); стартова библиотека от материали и справочник за потреблението им.
Ще се създадат три съществени рекламни продукта с фокус по тематики зимен туризъм (ски и зимни спортове), летен туризъм (слънце и море) и културен туризъм (културно-исторически туризъм).
С всичко това се заема Стефан Делайе, роден през 62-ра година в Париж. Той е приключил Висшия институт по мениджмънт (Institut Superieur Gestion) във френската столица.  
Женен е за българка и има наследник. С богат професионален опит е в сферата
на маркетинга и връзките във Франция, Англия, Швейцария и България. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР