Французин, живеещ във Великобритания, беше осъден днес заради фалшива бомбена

...
Французин, живеещ във Великобритания, беше осъден днес заради фалшива бомбена
Коментари Харесай

Французин влиза в затвора във Великобритания, заради фалшив сигнал за бомба на летището

Французин, живеещ във Англия, беше наказан през днешния ден поради подправена бомбена опасност, направена в опит да отсрочи полет за Съединени американски щати и да завоюва време, с цел да се качи на самолета, съобщи ДПА.

Жакоб Меир Абделак беше наказан на 10 месеца затвор от Кралския съд на Луис по обвиняване, че е "съобщил погрешна информация с вредителско наличие, която е могла да докара до сериозен риск за човешкото здраве ". Той в началото отхвърляше виновността си, само че по-късно се призна за отговорен.

Полицията арестува 47-годишния мъж, който работел като библиотекар в Лондон, на летището в Гетуик през май, когато се опитал да се качи на по-късен полет за Съединени американски щати.

"Доста неуместно решение от страна на Абделак, който прибегна до извънредно сериозна илюзия единствено за лична полза ", сподели основният полицейски контрольор на Гетуик Марк Клотиър. "Той закъсняваше за полета си и намерения, че е добра концепция да даде подправен сигнал за бомба ", добави Клотиър. Според него наказването на Абделак би трябвало да служи като "предупреждение за останалите, че сходно държание няма да бъде толерирано и по отношение на нарушителите ще се работи пламенно ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР