Франция съжалява за британското решение всеки пристигащ на Острова от

...
Франция съжалява за британското решение всеки пристигащ на Острова от
Коментари Харесай

Франция ще отвърне на британската карантина за френски граждани

Франция съжалява за английското решение всеки идващ на Острова от чужбина, в това число и от континентална Европа, да бъде длъжен да прекара 14-дневна карантина, и сподели, че ще отговори с реципрочни ограничения, заяви френското вътрешно министерство,цитирано от Франс прес и Ройтерс.

Вчера английската вътрешна министърка Прити Пател сподели, че ще вкара 14-дневна карантина поради COVID-19 за всички идващи от чужбина в страната от 8 юни.

Авиокомпаниите стачкуваха и предизвестиха, че това ще съсипе целия бранш на гражданското въздухоплаване.

"Хората, идващи в Обединеното кралство, би трябвало да останат под карантина, с цел да се "задържи " процентът на предаване на заболяването ", уточни английският министър, отговарящ за Северна Ирландия - Брандън Луис.

Според предварителна информация на Би Би Си ще има санкции за нарушение на карантината и те ще бъдат от 1000 английски лири.

От мярката за карантина ще бъдат освободени здравните служащи и превозвачите, както и идващите от Република Ирландия. За идващите от Франция няма да има изключения, както държавното управление беше оповестило по-рано, показва още Би Би Си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР