Франция отново обяви карантина, но училищата и фабриките ще останат

...
Франция отново обяви карантина, но училищата и фабриките ще останат
Коментари Харесай

Макрон: Училищата и фабриките остават отворени

Франция още веднъж разгласи карантина, само че учебните заведения и фабриките ще останат отворени. Бизнеси като заведения за хранене и питейни заведения ще се затворят, излиза наяве от послание към нацията, което направи в сряда вечерта.
Вторaта националнa карантина ще трае най-малко до края на ноември.
 Да стъпваш върху Макрон - ресторант залепи негови фотоси по пода (ВИДЕО) Да стъпваш върху Макрон - ресторант залепи негови фотоси по пода (ВИДЕО)
Ислямският свят показва недоволството си против дейностите на френския президент Еманюел Макрон като отговор на убийството на френския...
Според оповестените в сряда нови ограничения, считано от петък хората ще могат да напущат дома си единствено по неотложна работа или медицински аргументи.
 

 
 В Анкара се организира протест против Макрон и неговите изказвания за исляма В Анкара се организира протест против Макрон и неговите изказвания за исляма
Протестен протест против изказванията на френския президент Еманюел Макрон за исляма и мюсюлманите се организира в турската столица, съобщи...
Смъртните случаи дневно във Франция са на най-високо равнище от април до момента. Във вторник са регистрирани 33 000 нови случая.
Еманюел Макрон сподели още, че страната рискува да бъде " обзета от втора вълна, която без подозрение ще бъде по-трудна от първата ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР