Франция може да направи ваксинацията срещу COVID-19 задължителна за здравните

...
Франция може да направи ваксинацията срещу COVID-19 задължителна за здравните
Коментари Харесай

Франция обмисля задължителна ваксинация за медицински персонал

Франция може да направи имунизацията против COVID-19 наложителна за здравните служащи , в случай че броят на инокулациите не доближи приемливо равнище " до края на лятото ", съобщи в четвъртък френският министър на опазването на здравето Оливие Веран.

По време на изявление за телевизия BFM, Веран означи, че обстановката във Франция се усъвършенства " бързо ", само че уточни, че пандемията към момента не е завършила , потвърждавайки, че разпространяването на разновидностите на Коронавирус крие забележителен риск .

Френският министър председател Жан Кастекс разгласи по-рано, че заради спада както на новите случаи, по този начин и на хоспитализациите, носенето на маска на открито към този момент няма да е наложително .

Франция ще анулира нощния комендантски час на 20 юни, към 10 дни по-рано от предстоящото, а маска за лице на открито отпада от 17 юни.

Премиерът изясни, че решението за унищожаване на осеммесечния комендантски час е взето заради по-бързо от предстоящото въвеждане на ваксини , както и спад в броя на всекидневно записаните инфекции в страната.
 Британия обмисля наложителна имунизация за здравни чиновници
Британия обмисля наложителна имунизация за здравни чиновници

Има подобен казус - хирурзите се имунизират за хепатит В
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР