Франция и Турция завършиха наравно 1:1 в мач от група

...
Франция и Турция завършиха наравно 1:1 в мач от група
Коментари Харесай

Турция измъкна точка от Франция

Франция и Турция приключиха наедно 1:1 в мач от група " Н " на квалификациите за Евро 2020. Така двата отбора събраха по 19 точки и са доста покрай класиране за финалите идващото лято.

Срещата на " Стад дьо Франс " стартира с домашен напън, като " петлите " изпуснаха няколко положения при започване на мача.
 Снимка 447688
Източник:

В 17-ата минута Коман изведе Гризман самичък против Мерт Гюнок, само че нападателят стреля във вратаря, който избави. При добавката Сисоко насочи топката, само че вратарят още веднъж се намеси прелестно.

До края на полувремето домакините продължиха да диктуват случащото се на терена, само че Гризман, Сисоко и Коман пропуснаха. Клеман Ленгле бе изтърван при осъществяване на ъглов удар, само че не откри очертанията на вратата.

След час игра Чалханоолу изведе Йълмаз на добра позиция, само че той стреля над вратата.

В 76-ата минута резервата Оливие Жиру откри резултата. Нападателят засече с глава центриране от корнер и откри резултата.
 Снимка 447687
Източник:

Пет минути по-късно Турция изравни. Чалханоолу центрира от директен свободен удар, Каан Айхан се извиси в наказателното поле и направи Манданда беззащитен за крайното 1:1.

Така Франция и Турция са водачи във краткотрайното класиране с по 19 точки. Трети е Исландия с 15 точки.
 България загуби тежко от Англия с 0:6
Разгром! България позволи най-голямата си домакинска загуба в историята - 0:6 от Англия!

Поредно поражение за отбора на Балъков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР