Франция и Русия завършиха наравно 28:28 в среща от втората

...
Франция и Русия завършиха наравно 28:28 в среща от втората
Коментари Харесай

Франция и Русия завършиха наравно на ЕП по хандбал

Франция и Русия приключиха наедно 28:28 в среща от втората групова фаза от европейското състезание по хандбал при дамите, което се организира в Дания. Двубоят е повтаряне на мача за купата от 2018 година, а в средата на първата част рускините водеха с 14:9 и 16:11.

Последваха мощни минути за френския тим, който осъществя два безответни гола и понижи изоставането си преди почивката. На собствен ред първенецът Франция обърна развоя на събитията и поведе с 27:26 и 28:27 секунди преди довеждане докрай на дуела, само че Русия се добра до равенството след попадение на Олга Фомина. Осеан Юголен и Естел Минко се отличиха с по пет попадения от френския състав, до момента в който за Антонина Скоробогатченко, Юлия Манагарова и Владлена Бобровинкова също осъществиха по пет гола за съветския отбор. Франция и Русия имат по 7 точки на първо и второ място в класирането в група 1.

В друга среща от шампионата домакинът Дания се наложи с 24:22 над скандинавския си противник Швеция. Датчанките са на трето място в класирането, докеато шведките са четвърти. Евро 2020 по хандбал продължава до 20 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР