Франция би трябвало да направи задължително носенето на маски на

...
Франция би трябвало да направи задължително носенето на маски на
Коментари Харесай

Макрон иска задължителни маските на закрити обществени места

Франция би трябвало да направи наложително носенето на маски на всички закрити публични места, с цел да се забави епидемията от новия ковид, която дава признаци за обновяване, съобщи френският президент Еманюел Макрон, представен от Франс прес.

Макрон съобщи това в телевизионно послание, акцентирайки 1 август като дата за вероятно влизане в действие на тази мярка.

Има признаци, че болестта леко се възобновява във Франция, предизвести президентът за епидемията, лишила живота на над 30 000 души в страната.

Френските здравни управляващи приканват да не се отхлабват защитните ограничения като носенето на маска и физическа отдалеченост.

По отношение на носенето на маски, " ние го вършим в транспортните средства на публичния превоз, там нещата са добре, само че има дребни проблеми в публичните пространства на закрито (...) това ще рече, че би трябвало нещата да бъдат проведени. Трябва да предотвратим и да бъдем подготвени " за втора вълна на епидемията, посочи Макрон в предаваното си по малкия екран послание към французите по случай националния им празник.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР