Франция, Белгия, Нидерландия и Германия се споразумяха да вземат по-твърди

...
Франция, Белгия, Нидерландия и Германия се споразумяха да вземат по-твърди
Коментари Харесай

Франция, Белгия, Нидерландия и Германия ще вземат по-твърди мерки срещу бандите за трафик на хора

Франция, Белгия, Нидерландия и Германия се споразумяха да вземат по-твърди ограничения против бандите за трафик на хора, настоящи в Ламанша, заяви ДПА, като означи, че решението е било взето на изключителна среща на високо ниво, състояла се през вчерашния ден във френския пристанищен град Кале.

Англия би трябвало да сътвори легални миграционни канали за бежанците, акцентира френският вътрешен министър Жералд Дарманен след срещата. Той добави, че Лондон би трябвало също така да направи по-сложно бежанците да намират работа в сивата стопанска система, съобщи Българска телеграфна агенция.

Преди дни 27 души се удавиха в Ламанша при опит да доближат Англия.

Франция отдръпна поканата си към Англия да участва на срещата след началото на дипломатически спор, почнал откакто английският министър председател Борис Джонсън разгласява писмото, което е изпратил до френския президент Еманюел Макрон, преди получателят да го е прочел.

Една от препоръчаните ограничения за въздържане на незаконните мигранти, искащи да прекосят Ламанша - връщането им във Франция - провокира особеното неодобрение на Париж, отбелязва Ройтерс.

Дарманен акцентира, че желае да се съветва с английската си колежка Прити Пател. " Искаме да работим с британците, британците са наши съдружници ", добави той, само че акцентира, че Франция не желае да бъде пленник на английската вътрешна политика.

Френският вътрешен министър заяви също, че от началото на идващия месец европейската гранична работа Фронтекс ще обезпечи аероплан, който да след крайбрежията на Франция, Белгия и Англия. Той изрази и благосклонност към компликациите, с които се сблъскват бежанците., като акцентира филантропичното значение на интервенцията по крайбрежието. Френската полиция желае да избави живота на хора, като им попречи да опитат рисковото прекосянване на Ламанша, акцентира Дарманен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР