Франк Уорън, промоутер на линейния световен в тежка категория Тайсън

...
Франк Уорън, промоутер на линейния световен в тежка категория Тайсън
Коментари Харесай

Франк Уорън: Следващият съперник на Тайсън Фюри ще е от най-добрите 5 в света

Франк Уорън, промоутер на линейния международен в тежка категория Тайсън Фюри (28-0-1, 20 КО), описа за идващите проекти на своя подопечен. Франк Уорън приказва пред Talksport.com : View this post on Instagram
Dream team

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Jun 13, 2019 at 2:20pm PDT

“Тайсън Фюри ще се бие още веднъж в края на септември или началото на октомври. Ней-вероятно борбата ще се организира в легендрната зала “Медисън Скуаер Гардън” в Ню Йорк. Съперникът на Фюри ще бъде представител на топ 5 в международната класация. След това ще насочим напъните си към реванш против Деонтей Уайлдър. Фюри и Уайлдър доста желаят тази среща и техните промоутъри ще създадат всичко допустимо, с цел да я организарат. Смятам, че ще имаме задоволително време, с цел да я организираме”, съобщи Франк Уорън.
 Тайсън Фюри съкруши Том Шварц единствено за два рунда в Лас Вегас @@@
“Боксът стана сегашен източни на ентусиазъм за Фюри. Сами може да видите, че той е влюбев в спорта и се любува на себе си. Той се усеща чудесно в душевен и физически проект. Тайсън получава наслаждаване от това, което прави”, добави Франк Уорън.
В последния си пердах Фюри ефектно нокаутира Том Шварц (24-1, 16 КО) , след което даде обещание да вземе пояса на WBC от Деонтей Уайлдър (41-0-1, 40 КО).

'We will move heaven and earth to make the fight with Deontay Wilder'

Frank Warren is desperate to make the Fury v Wilder rematch happenhttps://t.co/rq7kU4BYyU
— talkSPORT (@talkSPORT) June 16, 2019 Думите на Франк Уорън на процедура съвсем изключиха опцията идващия противник на Фюри да е Кубрат Пулев . Кобрата има възбрана да боксира в Съединени американски щати до края на септември, а също така в най-престижната ранглиста на списание “Ринг” той заема едвам 10-а позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР