Франк Лампард е предупредил нападателите си да забравят за Еден

...
Франк Лампард е предупредил нападателите си да забравят за Еден
Коментари Харесай

Лампард: Забравете за Азар

Франк Лампард е предизвестил нападателите си да не помнят за Еден Азар и да сграбчат опцията да са основните настоящи фигури в състава.

Азар беше основен през предишния сезон за състава на „ сините “ помагайки на моменти собственоръчно за постигането на място в топ 3 във Висшата лига и спечелването на трофея от Лига Европа. В същото време, при започване на тази акция, Челси има усложнения с отбелязването, откакто в 2 дуела момчетата на Лампард вкараха едвам 1 гол и към момента нямат победа. Бившият полузащитник обаче чака заменяне на Азар да не е работа на един състезател, а на целия колектив.

„ Ще би трябвало да намерим решения в границите на групата, с която разполагаме, тъй като знам какъв брой голове вкара Азар предишния сезон “, съобщи англичанинът.

„ Предизвикателството е ясно – дали нападателите сега могат да заместят изгубените голове. Задължително е да имаш играчи, които да ти печелят завързани мачове и да вкарват в основни моменти. Това също се отнася за интервалите, когато играеш доста добре, само че би трябвало да отбележиш повече попадения, с цел да затвориш мача “.

„ Всеки тим си има лична еднаквост и би трябвало да можем да вкарваме от разнообразни зони по терена. Във футбола би трябвало да си еластичен и адаптивен. Играчите не би трябвало да мислят за загубата на Азар, а да се концентрират и да играят. Имаме задоволително качество, с цел да печелим и без Еден “, уверено приключи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР