Франк Лампард е новият мениджър на Челси. 41-годишният англичанин замества

...
Франк Лампард е новият мениджър на Челси. 41-годишният англичанин замества
Коментари Харесай

Франк Лампард официално се завърна в Челси

Франк Лампард е новият управител на Челси. 41-годишният англичанин замества на поста Маурицио Сари, който напусна след единствено един сезон, с цел да се завърне в родината си и да поеме Ювентус. Лампард се завръща в клуба, в който прекара 13 години като футболист, изигра 648 мача и завоюва 11 трофея.

Още през вчерашния ден, след 6-часови диалози, именитият някогашен халф се е схванал с клуба за изискванията по своя контракт. Лампард, който си е тръгнал от " Стамфорд Бридж " в 01:32 часа през нощта, е желал да разбере какви са упованията и проектите на притежателя Роман Абрамович след приключването на трансферното ембарго.

Договорът е за три години, като се твърди, че той ще получава по към четири милиона паунда на сезон. Към тях ще се прибави бонус от един милион при всяко класиране на тима в Шампионската лига. Дарби Каунти пък ще получи отплата в размер на четири милиона паунда.

Утре Лампард ще изведе играчите за първата подготовка от предсезонната подготовка.

" Изключително горделив съм да се завърна в Челси като управител. Всеки знае какъв брой обичам този клуб и историята, която имаме дружно. Сега обаче единственият ми фокус пада върху идната работа и подготовката за новия сезон. Тук съм, с цел да работя интензивно и да донесем още триумфи на клуба. Нямам самообладание да стартира ", съобщи Лампард.

HE’S HOME!

Frank Lampard is the new Chelsea head coach!
#WelcomeHomeFrank
— Chelsea FC (@ChelseaFC) 4 юли 2019 година
Over to you, boss! #WelcomeHomeFrank pic.twitter.com/vPGpCUSsMX
— Chelsea FC (@ChelseaFC) 4 юли 2019 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР