ФОТО: ТрудПремиерът Кирил Петков изненада цялата българска делегация, която замина

...
ФОТО: ТрудПремиерът Кирил Петков изненада цялата българска делегация, която замина
Коментари Харесай

Петков изненада репортерите. Направи нещо невиждано в самолета

ФОТО: Труд

Премиерът Кирил Петков изненада цялата българска делегация, която отпътува за Скопие, в това число репортерите. Защото направи нещо невиждано в самолета.

Винаги, когато съм пътувал с държавни делегации, съм се нервира на перденцата и по тази причина към този момент няма да ги употребяваме, отсече Петков. И отстрани завесите, които отделят министър-председателя от останалата делегация.

По този метод всеки може да вижда министър-председателя и останалите публични лица по време на полета до районен съд Македония, съобщи " Труд ".

Днес ще начертаем дилемите за идващите 6 месеца, сподели министър председателят Кирил Петков пред публицисти по време на полета от София до Скопие.

Идната седмица България ще е хазаин на междуправителствено съвещание на управляващите в София и Скопие.

На летището в Скопие Кирил Петков  бе посрещнат, не от своя северномакедоснки сътрудник, а от министъра на външните работи на Република Северна Македония Буяр Османи.

Официалната гала по посрещането на българския министър председател ще се организира в Министерския съвет на Република Северна Македония, където Петков ще се срещне с новия министър-председател на страната Димитър Ковачевски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР